Nederlands   |   Engels

Mendelweg 30
2333 CS Leiden
Nederland

Introductie

Ruim tweehonderd professionals met grote passie voor technologie werken bij Airbus Defence and Space Netherlands dagelijks aan de grenzen van wat mogelijk is in een van de meest uitdagende industrieën ter wereld: de ruimtevaart.

Bij ons werken

Airbus Defence and Space Netherlands

Onze sector is een bijzondere branche waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Vernieuwing en verbetering zijn sleutelwoorden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van nano-elektronica, ultragevoelige sensoren, supersterke structuren en lichte materialen, nieuwe manieren om efficiënter energie te winnen en te gebruiken; we zijn elke dag opnieuw bezig met de toepassing van de technologie van morgen en met de uitdagingen van onze klanten. En dat doen we met verve: het kan altijd beter. Wij worden graag uitgedaagd. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en als onderdeel van een groot concern zijn er ook internationale carrière mogelijkheden.

Stages

Wil jij stage lopen bij één van de grootste ruimtevaart organisaties van Nederland? Airbus Defence and Space Netherlands heeft elk jaar meerdere stage plekken beschikbaar voor gemotiveerde en getalenteerde studenten. Je kunt bij ons stage lopen of afstuderen aan de hand van een specifieke opdracht. Je mag meewerken aan de meest uitdagende ruimtevaartprojecten en vormt samen met je mede stagiaires een hechte community.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar stage@airbusds.nl en vermeld in je bericht de volgende punten:

·        Startdatum, per wanneer ben je op zoek naar een stage?

·        Duur, voor hoelang zoek je een stage?

·        Stage of afstuderen?

·        In welke richting ligt je interesse?